BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Katalysator Fiat Ducato

Een nieuwe katalysator voor je Fiat Ducato nodig? Wij bieden ruim 3.800 katalysators aan op Topcats.nl, zowel voor bedrijfswagens als personenauto’s. Een nieuwe katalysator voor je Fiat Ducato is dan ook geen probleem!  

Waarom een katalysator voor je Fiat bestellen via Topcats.nl?

Check hier welke onderdelen we voor jouw Fiat Ducato hebben, of vul hieronder je kenteken in om direct te vinden welke katalysators op jouw voertuig passen.

Zoek onderdelen toepasbaar op uw auto

Over de Fiat Ducato

De Fiat Ducato is een populaire bestelwagen van de Italiaanse fabrikant Fiat. Deze is sinds 1981 op de markt en is sinds die tijd uitgegroeid tot één van de populairste bestelwagens in Europa. Hij is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder als voertuig met open laadbak, gesloten bestelwagen, en chassis cabine. Door de grote laadruimte en een hoog laadvermogen is het een ontzettend praktische bestelwagen, wat hem geschikt maakt voor veel verschillende toepassingen. De nieuwste generatie is in 2014 op de markt gebracht, en is uitgerust met nieuwe technologieën. Daarnaast zijn deze verkrijgbaar met verschillende mogelijkheden in dieselmotoren, wat hem zuiniger en milieuvriendelijker maakt dan zijn voorgangers.

Milieuvriendelijkheid

Een deel van die milieuvriendelijkheid zit hem ook in de katalysator. Bij het gebruik van de bestelwagen zorgt deze katalysator ervoor dat de slechtste stoffen worden omgezet in stikstofgas, waterstof, en koolstofdioxide voordat deze in de buitenlucht terechtkomen. Hierdoor kan een katalysator bijdragen aan het voldoen aan de gestelde Europese emissienormen die betrekking hebben op luchtvervuiling. Vooral bij een bestelwagen die veel gebruikt wordt is het daarom een verstandige keuze om te investeren in een goede katalysator Fiat Ducato.

Katalysator vervangen

Na een bepaalde periode – meestal tussen de 80.000 en 150.000 gereden kilometers – moet een katalysator vervangen worden. In de tussentijd is het verstandig om hem regelmatig te laten controleren en waar nodig te laten reinigen. Hierdoor gaat de katalysator langere tijd mee en draagt het op die manier dubbel bij aan de duurzaamheid van de auto als geheel.

Prijs katalysator Fiat Ducato

Voor de Fiat Ducato zijn er verschillende mogelijkheden in passende katalysators. Dit is ook afhankelijk van het bouwjaar en het model. Vind hier de mogelijkheden voor jouw Fiat Ducato, of voer via de online tool het kenteken van jouw auto in om alle passende katalysatoren in te zien.

Misschien ook de moeite waard:

katalysator Toyota Yaris

katalysator Ford Focus

katalysator Volvo v60