BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Katalysator Toyota Corolla

Wil je een nieuwe katalysator voor de Toyota Corolla? Op topcats.nl hebben we ruim 3.800 katalysators voor personenauto’s en bedrijfswagens. Hier kan je dus ook een nieuwe katalysator Toyota Corolla vinden!

Waarom een katalysator voor een Toyota bestellen via topcats.nl?

Check hier welke onderdelen we voor jouw Toyota Corolla hebben, of vul hieronder je kenteken om direct in te zien welke katalysators op jouw Toyota Corolla passen:

Zoek onderdelen toepasbaar op uw auto

Over de Toyota Corolla

De Toyota Corolla is een compacte auto die geïntroduceerd werd in 1966. Sinds die periode is dit model auto uitgegroeid tot één van de best verkochte auto’s ter wereld, en is het de best verkochte auto aller tijden. Er zijn verschillende generaties en modellen geweest, elk met verschillende ontwerpen, motoren, en functies. Wat bij elk model en ontwerp hetzelfde is gebleven is de betrouwbaarheid, duurzaamheid, en efficiëntie. De nieuwste generaties van de Corolla zijn uitgerust met zeer geavanceerde technologieën, zoals rijstrookassistentie en automatische noodremmen. Kortom, de Toyota Corolla is een efficiënte, betrouwbare en veelzijdige auto die populair is en blijft bij autobezitters over de hele wereld.

Duurzame katalysator

De duurzaamheid van een auto hangt deels af van de katalysator. Het doel van een katalysator is namelijk om de hoeveelheid schadelijke stoffen die een auto uitstoot te verminderen. Door middel van een chemische reactie worden de meest schadelijke stoffen omgezet in stikstof, waterstof, en koolstofdioxide. Deze gassen dragen nog steeds bij aan milieuvervuiling, maar zijn een stuk minder schadelijk omdat ze ook al op natuurlijke wijze in de atmosfeer voorkomen. Buiten dit zorgt een goede katalysator ervoor dat je auto voldoet aan de Europese emissienormen. Het investeren in een goede katalysator voor je Toyota Corolla is daarom op meerdere manieren een goede keuze.

Vervanging katalysator

Ergens tussen de 80.000 en 150.000 gereden kilometers is het nodig om je katalysator te vervangen. Door goed onderhoud kan je dit nog uitstellen en het leven van je katalysator verlengen. Laat je hierbij wel adviseren door een professional. Deze kan je ook het advies geven om te kiezen voor katalysatorreiniging of katalysatorrevisie. Hierbij komt je katalysator weer in zo goed als nieuwstaat, maar zijn de kosten een stuk lager. Dit is echter niet geschikt voor ieder soort katalysator, dus laat je adviseren.

Prijs katalysator Toyota Corolla

Er passen verschillende katalysators op de Toyota Corolla, en dit hangt ook af van het specifieke model en het bouwjaar. Vind hier de mogelijkheden voor jouw katalysator Toyota Corolla, of voer bij de tool hierboven je kenteken in en krijg een overzicht van de mogelijkheden.

Verder lezen?

katalysator Mitsubishi Outlander

katalysator Citroën C1

katalysator Mitsubishi Carisma